Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del siden


 

 

 

 

SOMMERMAIL – Anne Eriksen

 

Det er nu meget tæt på, at jeg går på sommerferie. Kun 2 arbejdsdage tilbage 😊

Hjemmesiden er opdateret med starttidspunkt, tider og pris for den nye sæson, så godt jeg kunne. Det nye yogahold, mandag kl. 15, er ikke kommet med, men starter samtidig med de andre mandagshold. Jeg har fået ny udbyder af hjemmeside og det vil ikke helt som jeg vil. Så jeg mangler lidt assistance. Jeg arbejder på det. Endvidere vil der på hjemmesiden komme div. oplysninger om hvornår der undervises, hvornår der holdes ferie mm.

Herfra skal lyde en stor tak for opbakning til holdene og for den store arbejdsindsats I har leveret. Som underviser nyder jeg, at se al det I har præsteret gennem sæsonen, og se det har virket her på slutningen af sæsonen. Det er god motivation for den nye sæson.

Tak, også til Sara for vores dejlige samarbejde. Jeg synes vi har haft travlt, og det betyder, at i skrivende stund, ser det ud til at du får flere hold her på Almager. Stærke ben fortsætter, der kommer bold hold, ryg hold, og hensyntagende er godt booket.

 

Her hjemme på Almager starter alle hold i uge 32, d. 7. august. Dette gælder også herreyogaholdet, da de er inviteret ud d. 15. august.

I Raklev starter yoga og Gym Motion d. 23. august.

I Rørby starter Gym Motion d. 6. september.

I Snertinge starter yogaholdet d. 7. september.

 

Man kan nu også følge os på Facebook. Den hedder ”Eriksen træning, bevægelse og afspænding”. Her fortæller vi om nye tiltag, hvordan det går på holdene og meget mere. Kom med på, så du kan følge med i hvad vi laver.

Rigtig god sommer til jer alle, og pas godt på hinanden og kroppen.

De bedste sommerhilsner

Anne