27. maj 2020

Så åbnes der mere op for Danmark, og hvor dejligt. Jeg skulle være med i denne omgang, men der er ikke kommet retningslinjer for hvordan og hvor meget vi må, så jeg afventer spændt på dette. Når jeg høre noget og har lavet en plan, kommer der mere her på siden🙂

God pinse, Anne

 

19. maj 2020

Så er jeg her igen. Min computer har været gået ned, men er nu i fuld fart igen. Programmerne/ny mappe tager form og bliver snart færdig.

Ude-træningen kører bare derud ad, og det er rigtigt dejligt. I denne uge starter jeg FT træning onsdag 17-18.  Der er plads til flere på alle hold, og man kan sagtens starte nu eller senere. Se de forskellige tilbud på korte kurser.

God forlænget weekend

Anne 

 

 

8. maj 2020

Øv, øv, øv. Der blev ikke åbent for os endnu, og jeg havde glædet mig til, at kunne invitere jer ind, evt. i små hold, men nej, vi må vente og håber på, vi evt. kan komme ind og være i salen i juni. Min plan vil være, at vi i juni kan afholde den undervisning I mangler at få for marts måned, men vi må vente og se hvad meldingen bliver til den tid. Indtil da er nedstående gratis.

Jeg fortsætter nuværende ude træning:

tirsdag kl. 12-13, og 17-18

torsdag kl. 17-18

Er der stemning for ude FT træning onsdag kl. 17-18 ?

Det vil være de programmer I kender fra træningen bare uden for og helst uden liggende øvelser. I skal selv medbringe udstyr som underlag.

Der bliver max. 10 deltagere og min. 5. Det er vigtigt I melder tilbage hvis I har lyst.

Når luften bliver lunere kan vi evt. lave yoga uden for, men endnu er det for koldt.

God weekend

 

 

 

23.04.2020

Ude træning - se under Korte Kurser

 

 

 

20. april 2020

Kære læsere

Lidt nyt herfra. Idag er beslutningen taget om at vi i Raklev, Rørby og Snertinge tidligst starter op til september, og det er kun hvis der bliver meldt klar for det. Lige nu er der ingen der ved hvordan det ser ud om 1 måned eller 2. Hold jer orienteret, evt. her på siden. I er altid velkommen til at skrive eller ringe.

Lige så snart det tillades vil jeg herhjemme lave små kurser, evt. også over sommeren, det vil blive slået op under Korte kurser. Men det afhænger også af øknomien, og det er der ikke helt styr på endnu.

Jeg arbjeder stadig med de nye programmer, hvor jeg jo også tænker; hold afstand, og hold dig på måtten.

Heldigvis er vejret jo godt, så man kan komme ud og nyde det, så med sved på panden.

KH Anne 

 

 

 

8. april 2020

Herfra skal lyde en god påskeferie til jer alle. Sikkert en helt anden påske end I plejer, men med masser af nærvær til dem I er sammen med. 

Der er lagt flere videoer op, og der vil løbende komme flere, så der er ingen undskyldning for at komme igang :-). Indtil vi må være sammen igen, vil der løbende komme nogen.

Jeg er også ved telefonen, hvis du gerne vil have en snak med mig. Du skal være velkommen til det.

De bedste påske hilsner fra

Anne

 

 

                                                                                                                                                 28. marts 2020

 

Så gik der en uge mere, og jeg har brugt tiden på at lave en facebook gruppe for alle mine kursister med små videoklip til hjemme trænings brug. Og jeg skal da love for I har meldt jer, håber I arbejder flittigt med at lave øvelser 😊.

Jeg vil arbejde videre med dette indtil vi kan ses igen. Det er jo kun nødløsning indtil, vi kan være sammen igen fysisk til træning, men indtil da vil der komme videoer, du kan bruge derhjemme, og til inspiration.

Du er velkommen til at komme med ønsker om øvelser til videoer. Så ser jeg på det.

Personligt laver jeg ting som jeg ikke plejer. Bager, ordner have, og så ment er det også blevet til små løbeture 😊 i det gode vejer. Fokuser på al det du kan, og ikke det du ikke kan.

God weekend

 

 

                                                                                       12. marts 2020

 

AFLYSNING AF TRÆNING I 2 UGER                  

Jeg har valgt at følge statsministerens opfodring vedr. Corona, så derfor aflyser jeg undervisning fra i dag og 2 uger frem, til og med d. 29. marts 2020. Og afventer herefter hvad udmelding bliver.

Det vil betyde at undervisning vil blive forlænget og der vil blive tilbudt undervisning på tider der ikke normalt vil blive undervist, så som påskeferie mm. Dette tages der stilling til undervejs, alt efter hvordan situationen udvikles. Jeg prøver, at finde muligheder indenfor retningslinjerne, så I får det I har betalt for, på et eller andet tidspunkt. Jeg vil bruge min hjemmeside til at holde jer orienteret.

Lige nu bruger jeg tiden til at informeret ALLE om denne aflysning. Jeg tænker lige nu, at der vil komme forslag til hjemmeøvelser, også på hjemmesiden, så I kan holde jer i gang. Og alt efter hvordan det hele udvikler sig, kunne en mulighed også være, at lave små hold med evt. kun 5 deltagere, men det er lige nu kun en tanke, følg igen med på hjemmesiden, og kom også gerne med gode forslag.

Denne meddelelse kommer til at gælde alle, det vil sige, alle hold på Almager, i Raklev og Rørby, og holdet i Snertinge. I kan alle holde jer orienteret her på siden.

Jeg vil opfodre jer til at passe på jer selv og hinanden, og særligt jer der er i risiko-gruppe. Og husk på al det I må; gå turer, lave hjemme øvelser, lave havearbejde mm 😊

 

De bedste hilsner

Anne

 

 

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65