August 2021

Nyhedsbrev

Jubiii, nu skal vi for alvor i gang igen efter en lang periode med Corona og restriktioner, og meget mere.

Alle hold på Almager (hjemme hos mig) starter i uge 33, begyndende mandag d. 16. august.

I Raklev starter Yoga og afspænding og Gym Motion onsdag d. 25. august.

I Snertinge starter yoga og afspænding torsdag d. 2. september.

Og i Rørby starter Gym Motion onsdag d. 8. september.

Se mere detaljeret på www.anneeriksen.dk.

 

Der er stadig retningslinjer for hvordan vi kan være sammen. Alle steder er der kvadratmeter nok til at vi kan holde afstand og inden for retningslinjer.

Vi fortsætter med at være på egen måtte og med eget udstyr. Så husk at medbringe dette. Hvis jeg har udstyr med til brug i undervisningen, er det afsprittet eller har været i karantæne. Og der er ikke øvelser, hvor vi skal røre ved hinanden. Ligeledes vil håndspritten være til fri afbenyttelse.

 

Nu skal vi fysisk i gang med at arbejde hele kroppen igennem med diverse øvelser, og mentalt vænne os til at være sammen igen. Jeg har tilrette lagt det sådan, på ALLE hold, at vi starter helt fra bunden, og arbejder os op i løbet af sæsonen. Jeg tager udgangspunkt i, hvor I er, og så bygger vi på efterhånden som I kan mere og mere. For jer der har været her i foråret og sommeren, skal I nok til blive udfordret også.

 

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se jer alle igen, og komme i gang med det vi gerne vil. Jeg lukker ikke helt ørene for piv og jamren, men tager udfordringen op, og får jer i gang.

På glædeligt gensyn

Anne

 

 

 

 Juli 2021

Sommerhilsen – og god ferie

 

Jeg vil her benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtigt god sommer, og heldigvis med langt færre restriktioner. Så nu kan I nyde hinandens selskab og komme ud og lufte ørene.

Jeg vil sige tak for alle hilsner, sms ér, telefonsamtaler, gaver, blomster, vin mm under corona nedlukninger. Hver og en varmede og har holdt modet oppe. Nu er jeg i gang igen, og har kørt forårshold herhjemme på Almager, og sommeren igennem er her også sommer yoga. Tusind tak for opbakning.

Hjemmesiden er opdateret og mange har tilmeldt sig til efter sommerferien, så alt ser fint ud. Dette glæder alle hold, også Raklev, Rørby og Snertinge. Jeg sender mail ud igen i uge 32.

 

Og her et tilbud:

På FT holdene onsdag eftermiddag og torsdag formiddag har jeg er særligt tilbud til jer gode kunder. Hvis du går til yoga og ønsker mere træning, giver jeg halv pris på FT holdet. Eller hvis du kender én, der vil starte på FT holdet, giver jeg halv pris til dig, der har skaffet et nyt medlem. Dette gælder kurset fra august til oktober. Så sæt i gang 😊.

 

Når vi starter op igen, kan jeg love jer, at det bliver helt fra bunden. Jeg har gennem forårs forløb, set herhjemme hvad conona-nedlukningen har gjort ved jer, og mig. Så fat mod og mød frisk op, så vil jeg guide jer gennem hele året til igen at få godt gang i kroppen.

På FT holdene vil det betyde, at vi starter med at spænde op inde fra og ud, og derefter bygge langtsomt op. Alle vil kunne være med.

Efter sommerferien vil vi igen være 12 på hvert hold, I skal stadig medbringe jeres eget udstyr, måtte mm, og jeg vil stadig spritte af og vaske gulv, og håndspritten vil også stadig være der. Vi vil også stadig holde os på egen måtte, men jeg håber dog på vi snart kan bevæge os rundt mellem hinanden igen.

Her til sidst ønsker jeg, jer alle en god sommer, med en masse hygge og gode fællesskaber. Jeg vil hele sommerferien være i nærheden af telefonen.

 

Mange hilsner

Anne

 

SOMMER – YOGA

Sommeren igennem tilbyder jeg yoga øvelser og afspænding, første d. 6. juli og sidste gang d. 10. august, i alt 6 gange. Der er mulighed for at flekse mellem formiddag og aften holdet, hvis pladsen tillader. Vi kan evt. øve os I at være 12 igen.

6. juli til og med 10. august

Tirsdag kl. 9.30 -11

Og

Tirsdag kl. 17.15-18.45

6 gange til kr. 400,00. Tilmelding nødvendig NU 😊

 

 

5. Maj 2021

NYHEDSBREV

Kære Alle 😊

 

Undervisning med conorapas/negativ test.

Så kom dagen endelig hvor jeg må starte undervisning igen, Hurra !!!

Jeg vil frem til sommerferien tilbyde undervisning, hvor man frit kan tilmelde sig, uanset hvor man plejer at gå. Så ALLE der modtager denne mail, har nu mulighed for at komme på et eller flere at disse hold frem til sommerferien. Efter sommerferien, omkring midten af august, vender jeg tilbage med almindelig undervisning, hvor der allerede nu er mulighed for at tilmelde sig undervisning på Almager, så man er sikret sin plads. I Raklev, Rørby og Snertinge møder I op til august som I plejer. I modtager mail til den tid. Men I kan komme her på Almager frem til sommerferien.

Jeg kender endnu ikke de konkrete corona restriktionerne, men I skal have coronapas/negativ test indenfor 72 timer og der skal 2 m mellem jer i salen. Jeg forsætter med afspritning og rengøring, I tager selv underlag mm med, og holder jer på måtten.

Sommer træning på Almager:

-          Mandag kl. 17, yoga og afspænding

-          Mandag kl. 19, yoga og afspænding

-          Tirsdag kl. 10, yoga og afspænding

-          Tirsdag kl. 17.15, yoga og afspænding

-          Onsdag kl. 16.30 FT

-          Torsdag kl. 9.30 FT

-          Fredag kl. 9, yoga og afspænding

Tilmelding på 20 11 14 65, evt. en sms, eller mail på anneeriksen@mail.dk. Efter først til mølle princippet. Jeg skriver til jer, hvis holdet du har tilmeldt dig, ikke bliver til noget og du får tilbudt en anden plads.

Hvis der ikke er tilmeldinger nok til alle hold, lægger jeg holdene sammen. Og hvis der er ønsker om flere hold, og andre tider prøver jeg at til gode se dette også.

Betaling foregår forud, som I plejer. I får en lille seddel med hjem. Sommer undervisning vil være i maj og juni, det bliver 7-8 gange, da der er helligdage. Pris ca. kr. 616,00.

Denne mail ligger også på hjemmesiden www.anneeriksen.dk, under Nyheder, og holdene ligger under korte kurser. Der er selvfølgelig også mulighed for, at nye kan deltage på disse hold.

Vi starter selvfølgelig stille og roligt op og mærker hvordan kroppen har det, og det glæder alle hold.

På glædeligt gensyn

Anne

 

 

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65