August 2021

Nyhedsbrev

Jubiii, nu skal vi for alvor i gang igen efter en lang periode med Corona og restriktioner, og meget mere.

Alle hold på Almager (hjemme hos mig) starter i uge 33, begyndende mandag d. 16. august.

I Raklev starter Yoga og afspænding og Gym Motion onsdag d. 25. august.

I Snertinge starter yoga og afspænding torsdag d. 2. september.

Og i Rørby starter Gym Motion onsdag d. 8. september.

Se mere detaljeret på www.anneeriksen.dk.

 

Der er stadig retningslinjer for hvordan vi kan være sammen. Alle steder er der kvadratmeter nok til at vi kan holde afstand og inden for retningslinjer.

Vi fortsætter med at være på egen måtte og med eget udstyr. Så husk at medbringe dette. Hvis jeg har udstyr med til brug i undervisningen, er det afsprittet eller har været i karantæne. Og der er ikke øvelser, hvor vi skal røre ved hinanden. Ligeledes vil håndspritten være til fri afbenyttelse.

 

Nu skal vi fysisk i gang med at arbejde hele kroppen igennem med diverse øvelser, og mentalt vænne os til at være sammen igen. Jeg har tilrette lagt det sådan, på ALLE hold, at vi starter helt fra bunden, og arbejder os op i løbet af sæsonen. Jeg tager udgangspunkt i, hvor I er, og så bygger vi på efterhånden som I kan mere og mere. For jer der har været her i foråret og sommeren, skal I nok til blive udfordret også.

 

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se jer alle igen, og komme i gang med det vi gerne vil. Jeg lukker ikke helt ørene for piv og jamren, men tager udfordringen op, og får jer i gang.

På glædeligt gensyn

Anne

 

 

 

 Juli 2021

Sommerhilsen – og god ferie

 

Jeg vil her benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtigt god sommer, og heldigvis med langt færre restriktioner. Så nu kan I nyde hinandens selskab og komme ud og lufte ørene.

Jeg vil sige tak for alle hilsner, sms ér, telefonsamtaler, gaver, blomster, vin mm under corona nedlukninger. Hver og en varmede og har holdt modet oppe. Nu er jeg i gang igen, og har kørt forårshold herhjemme på Almager, og sommeren igennem er her også sommer yoga. Tusind tak for opbakning.

Hjemmesiden er opdateret og mange har tilmeldt sig til efter sommerferien, så alt ser fint ud. Dette glæder alle hold, også Raklev, Rørby og Snertinge. Jeg sender mail ud igen i uge 32.

 

Og her et tilbud:

På FT holdene onsdag eftermiddag og torsdag formiddag har jeg er særligt tilbud til jer gode kunder. Hvis du går til yoga og ønsker mere træning, giver jeg halv pris på FT holdet. Eller hvis du kender én, der vil starte på FT holdet, giver jeg halv pris til dig, der har skaffet et nyt medlem. Dette gælder kurset fra august til oktober. Så sæt i gang 😊.

 

Når vi starter op igen, kan jeg love jer, at det bliver helt fra bunden. Jeg har gennem forårs forløb, set herhjemme hvad conona-nedlukningen har gjort ved jer, og mig. Så fat mod og mød frisk op, så vil jeg guide jer gennem hele året til igen at få godt gang i kroppen.

På FT holdene vil det betyde, at vi starter med at spænde op inde fra og ud, og derefter bygge langtsomt op. Alle vil kunne være med.

Efter sommerferien vil vi igen være 12 på hvert hold, I skal stadig medbringe jeres eget udstyr, måtte mm, og jeg vil stadig spritte af og vaske gulv, og håndspritten vil også stadig være der. Vi vil også stadig holde os på egen måtte, men jeg håber dog på vi snart kan bevæge os rundt mellem hinanden igen.

Her til sidst ønsker jeg, jer alle en god sommer, med en masse hygge og gode fællesskaber. Jeg vil hele sommerferien være i nærheden af telefonen.

 

Mange hilsner

Anne

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65