5. Maj 2021

NYHEDSBREV

Kære Alle 😊

 

Undervisning med conorapas/negativ test.

Så kom dagen endelig hvor jeg må starte undervisning igen, Hurra !!!

Jeg vil frem til sommerferien tilbyde undervisning, hvor man frit kan tilmelde sig, uanset hvor man plejer at gå. Så ALLE der modtager denne mail, har nu mulighed for at komme på et eller flere at disse hold frem til sommerferien. Efter sommerferien, omkring midten af august, vender jeg tilbage med almindelig undervisning, hvor der allerede nu er mulighed for at tilmelde sig undervisning på Almager, så man er sikret sin plads. I Raklev, Rørby og Snertinge møder I op til august som I plejer. I modtager mail til den tid. Men I kan komme her på Almager frem til sommerferien.

Jeg kender endnu ikke de konkrete corona restriktionerne, men I skal have coronapas/negativ test indenfor 72 timer og der skal 2 m mellem jer i salen. Jeg forsætter med afspritning og rengøring, I tager selv underlag mm med, og holder jer på måtten.

Sommer træning på Almager:

-          Mandag kl. 17, yoga og afspænding

-          Mandag kl. 19, yoga og afspænding

-          Tirsdag kl. 10, yoga og afspænding

-          Tirsdag kl. 17.15, yoga og afspænding

-          Onsdag kl. 16.30 FT

-          Torsdag kl. 9.30 FT

-          Fredag kl. 9, yoga og afspænding

Tilmelding på 20 11 14 65, evt. en sms, eller mail på anneeriksen@mail.dk. Efter først til mølle princippet. Jeg skriver til jer, hvis holdet du har tilmeldt dig, ikke bliver til noget og du får tilbudt en anden plads.

Hvis der ikke er tilmeldinger nok til alle hold, lægger jeg holdene sammen. Og hvis der er ønsker om flere hold, og andre tider prøver jeg at til gode se dette også.

Betaling foregår forud, som I plejer. I får en lille seddel med hjem. Sommer undervisning vil være i maj og juni, det bliver 7-8 gange, da der er helligdage. Pris ca. kr. 616,00.

Denne mail ligger også på hjemmesiden www.anneeriksen.dk, under Nyheder, og holdene ligger under korte kurser. Der er selvfølgelig også mulighed for, at nye kan deltage på disse hold.

Vi starter selvfølgelig stille og roligt op og mærker hvordan kroppen har det, og det glæder alle hold.

På glædeligt gensyn

Anne

                                                                                                                                               

 

 

28. marts 2021

 

NYHEDSBREV

 

Kære Alle

Denne gang blev det heller ikke os, men jeg synes dog der er udsigt til håb. Som jeg læser genåbningsplanen, ser det ud til at jeg må starte igen i midten af maj, hvis alt går efter planen. Der er dog ikke kommet nogen retningslinjer for hvilke konkrete indendørs idrætter der må starte, eller hvor mange deltager der må være, men der er jo også lidt tid endnu.

Det betyder, at jeg frem til midten af maj vil lave udendørs tilbud:

-          Tirsdag kl. 9.30 på Enemærket. ”Walk and talk” med indlagte øvelser undervejs

-          Torsdag kl. 17 på Almager. Stations træning mm

Læs mere om disse tilbud på hjemmesiden www.anneeriksen.dk, under korte kurser.

Min foreløbig genåbningsplan vil være at starte 100% efter sommerferien og indtil da lave de ting folk for lyst at være med til i foråret og sommeren.

Det betyder at, yogaholdet i Raklev, motionsholdet i Raklev samt motionsholdet i Rørby først vil starte op igen i august/september som I plejer at gøre efter en sommerferie.

Det samme glæder yogaholdet i Snertinge, at vi ses igen efter sommerferien.

Herhjemme på Almager vil jeg i foråret/sommeren lave indendørs undervisning man frit kan tilmelde sig uanset hvor man kommer fra og hvor man plejer at være. Disse tilbud vil blive slået op på hjemmesiden www.anneeriksen.dk, under korte kurser, når jeg kender retningslinjerne.

For jer der normalt kommer her på Almager, vil det være sådan at du kan beholde din plads på holdet efter sommerferien ved at sende mig sms eller mail. Og du kan frit tilmelde dig et af forårs/sommerens tilbud, hvis du har lyst til det, uanset hvor du plejer at være.

Tænker også at mange af jer vil have det langt bedre med at komme i gang igen når I er vaccineret, og vi igen kan optage et mere normalt liv.

Herfra skal lyde en god påske til jer alle og pas nu på jer lidt endnu. Glæder mig jo til at se jer igen, selv om jeg godt ved det vare lidt endnu, og at det bliver med piv, når vi starter igen.

 

De bedste forårs hilsner fra

Anne

 

26. februar 2021

 NYHEDSBREV

Kære alle sammen

Endnu et pressemøde er set og hørt med tal der går den rigtige retning og med udsigt til lidt åbning, dog ikke for os, men i den rigtige retning.

Det betyder, vi må vente lidt endnu til vi igen kan være sammen, og jeg tænker jo, at I også snart er på listen til at kunne blive vaccineret, og dermed mindre risiko for jer.

 

Hvis nogen skulle have lyst, laver jeg ”walk and talk” tirsdag, og ude-stations træning torsdag. Det kommer til at se sådan ud, og vil starte d. 2. marts og d. 4. marts, og derefter fortsætte marts måned, med mindre, at jeg må starte almindelig undervisning fra midten af marts.

Tirsdag kl. 9.30 på Enemærket. Vi går en tur på 1 times tid, første gang bare med snak. Derefter lægger vi små øvelser ind undervejs.

Torsdag kl. 17 på Almager. Bliver der stations træning, som vi gjorde sidste forår. Vi starter med let opvarmning, 10 min opad vejen, 3 runder på stationerne.

Det er nødvendigt med tilmelding, da der stadig er maks på forsamlingsantallet. Tilmelding på sms 20 11 14 65, eller på mail. I skrivende stund, er jeg ved af undersøge nærmere om der skal forevises en negativ test.

Der er mulighed for at lave flere hold også på andre dage og tider, så sig frem hvad I har lyst til. Se mere på hjemmesiden.

 

Selv om jeg er ved at være der, hvor jeg siger ”det kan jeg lave i morgen”, har jeg ikke kun ligget på sofaen og læst. Regnskabet er for længst afleveret til revisoren, i kælderen er der ryddet op, og på loftet er jeg i gang med oprydning og isolering, men det går ikke så stærkt mere. Min krop skriger på at komme i gang igen og jeg savner jer helt vildt, selv om jeg ved hvordan I vil pive og hyle når I skal bruge kroppen igen. Jeg kan med garanti love jer, at vi kommer til at starte helt roligt, ikke på ryggen, men stille og roligt arbejde kroppen igennem til vi igen kan det, I kan huske.

Hvis det bliver muligt, tænker jeg, at vi skal have alle i gang igen inden sommerferien, altså der hvor det kan lade sig gøre. Det mit mål.

Men indtil da, må I bevare humøret oppe, gøre brug af jeres nærmeste, både på det fysiske og psykiske plan, brug naturen og kroppen og glæd jer til vi igen kan være sammen.

De bedste hilsner fra

Anne

 

 

29. januar 2021

Denne nedlukning bliver vist en lang omgang, og det er selvfølgelig ikke godt for os og kroppen. Brug videoerne, og gerne mange gange, det er det bedste jeg kan gøre for jer nu. Og du er velkommen til at komme med foreslag. Læs her under hvordan du kommer på. Jeg er stadig på telefonen, hvis nogen har lyst til at snakke 🙂

 

Hej derude alle sammen

Der er lagt videoer op på Facebook i gruppen "Anne Eriksen - Bevægelse og Afspænding". Her skal du anmode om at blive ven. Du kan kun komme i gruppen hvis du er kursist hos mig🙂. Øverste på FB siden kan du klikke på "billeder", så får du alle videoer frem. 

God arbejdslyst

 

 

ude-træning aflyst på grund af nye restriktioner 

30. december 2020

Kære Alle

Året 2020 er ved at gå på hæld. Det har været et noget anderledes år end dem jeg ellers har prøvet. Nedlukning af flere gange, andre måder at gøre tingene på, meget afspritning, og hele tiden omstillingsparat. I har været med hele tiden og taget godt imod alle de forandringer der har været, og som sikkert kommer til at vare et stykke tid ind i det nye år. Og snart er det vel, for nogen af jer, også jeres tur til at blive vaccineret.

Der har heldigvis ikke været mange af jer der har haft corona, heldigvis for det. I har været gode til at passe på jer selv og det skal I blive ved med. Vi skal også I det nye år passer godt på hinanden, holde afstand og spritte af.

Frem til d. 17. januar 2021 er jeg stadig lukket ned både på undervisningsdelen og behandlingsdelen. I midten af januar vil retningslinjerne igen blive revideret og vi må se hvad der så sker.

Indtil da vil jeg lave udetræning, sådan som jeg har gjort et par gange, og man kan holde sig orienteret på hjemmesiden www.anneeriksen.dk. Og man kan stadig bruge facebook siden Anne Eriksen – Bevægelse og afspænding til hjemmetræning. Måske der også kommer nye videoer.

Hvad det nye år bringer ved vi ikke, men at vi ses igen, det ved vi, på en eller anden måde.

Rigtigt godt nytår og tak for det gamle

Anne

 

 

 

 

13. december 2020

Så der ude-træning, se under "korte kurser"🙂

 

 

 

 

 

10. december 2020

På Pressetmødet idag lukker man nu hele Sjælland ned. Det betyder at jeg fra fredag d. 11. december kl. 16 lukker ned til efter jul og nytår.

Følg med her på siden for mere information.

 

 

16. november 2020

så er der 2 nye yoga hold:

- torsdag kl.  17-18.30

- lørdag kl. 9.30-11.00

forløbig frem til jul

 

 

10. november 2020

Jeg er testet negativ, og herrene starter med yoga her til eftermiddag. Og så videre derudaf resten af ugen.

 

9. november 2020

I går søndag blev jeg testet for corona, da en på yoga holdet i Kalundborg er testet positiv. Jeg venter på test-svar. 

Jeg har aflyst undervisning og anden arbejde mm indtil jeg har fået svar på testen. Jeg sender sms til de hold jeg aflyser. Mandags holdene har modtaget besked.

Jeg bruger tiden på at sende mail til de hold, som vil blive berørt af mit nye lørdags hold, så glæd mig til mail 🙂, hvis du ikke får nogen mail, er det fordi dit hold har det antal deltagere der må være, eller at der er styr på det. 

 

7. november 2020

Fra og med lørdag d. 21. november kommer der et lørdags hold også, til at dække yoga undervisningen i disse corana tider. 

Torsdag holdet er kommet godt igang med god stemning og arbejdsflid🙂

Jeg vil bruge næste uge, på at få styr på lørdagsholdet, og nogle har allerede meldt sig, så dejligt.

Husk at dette jo kun gælder, til vi kan komme tilbage til vores normale tider og hold 🙂

 

 

25. oktober 2020

Jeg har nu oprettet et hold torsdag kl. 17 til at tage toppen af de andre hold, så vi nu er 10 på hvert hold. Og de fleste jeg har kontaktet har givet besked. Ses torsdag kl. 17 🙂

Der er sendt mail til Raklev holdene og Rørby holdet, og jeg har stor tiltro til at det hele lykkedes.🙂

Kontakt med endelig, hvis du er i tvivl 

 

24. oktober 2020

Jeg vil oprette et hold mere torsdag kl. 17, til at tage toppen af de hold hvor der er 12 deltagere, eller rykke rundt så alle kan være med. Jeg kontakter jer for at få tingene til at lade sig gøre.

I Raklev og Rørby, skal jeg lige tale med Tove, inden vi kan finde en løsning. I vil høre nærmere, og evt. modtage en mail.

God weekend, du er stadig velkommen til at kontakte mig :-)

 

 

23. oktober 2020

Kære Kursister

Så kommer vi igen under restriktioner vedr. corona. Jeg vil bruge weekenden på at finde løsninger for de forskellige hold. Der er flere hold som sagtens kan forsætte som de er nu, og jeg ser på hvad der evt. kan gøres. Har I gode foreslag så skriv/ring, jeg er på telefonen og ved computeren, også hvis du kan vil snakke og måske føler dig usikker.

KH Anne

 

 

7. august 2020

Mandag d. 10 august 2020 starter jeg undervisning på herhjemme på Almager. Alle hold starter i uge 33, se evt. under hold.

I skal alle medbringe eget yoga måtte mm. Der er stadig corona, og den bedste måde at beskytte sig på, er at have sit eget udstyr. Jeg har lavet programmerne, så I holder jer på jeres egen måtte, hvis der skal bruges udstyr, har det ligget i karantæne og kommer det igen efter brug. Der kommer flere ting, men det snakker vi om på hvert hold. 

Jeg glæder mig til vi ses og kan arbejde sammen igen.

 

 

 

 

19. juli 2020

"Hold" siden er nu rettet til for start i uge 33🙂

På herre holdet kommer I når I har tid igen. Så nogen starter i uge 33, og andre kommer lidt senere🙂

Som det ser ud nu, er der ledige pladser på torsdag holdet kl.9.30 og fredag kl.9.

 

 

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65