NYHEDSBREV

  

Hjemmesiden er opdateret og det betyder, at jeg går i sommerferie mood 😊. Der mangler dog at komme nye billeder på, men der er mange billeder jeg skal igennem, så det kommer i løbet af ferien.

Alle hold har nu holdt afslutning og ønsket hinanden god sommer. Herhjemme skal lyde en særlig tak for deltagelse ved min sommerfest. Tak for opbakning og fantastisk dejlig mad, og ikke mindst for alle sol-hilsnerne 😊. Godt gået på en yoga-dag.

Igen år kan jeg roligt sige, at alle hold/deltager har knoglet det de kan, I bare så seje. Det er så dejligt at være lærer 😊.

Efter sommerferien er alle hold fyldt op igen og det jo dejligt. Men hvis nogen kender nogen, så er der plads til flere på yogaholdet onsdag morgen i Raklev, på Gym Motion i Rørby, og så starter jeg et yogahold fredag kl. 9, de kommer til at starte til september. Og det gør herreholdet også. Se mere på hjemmesiden www.anneeriksen.dk.

På Almager, herhjemme, starter undervisning d. 12. august, i Raklev starter vi d. 14. august. Herreyoga, Snertinge og det nye fredagshold starter til september i uge 36.

For dem der har brug for det, har jeg lagt lidt øvelser på hjemmesiden under korte kurser. Så er der ingen undskyldning for ikke at kunne lave sol-hilsner efter sommerferien 😊😊😊. Det kan også være godt bare at holde ferien, for jeg vender tilbage nøjagtig som jeg altid har været.

Nu skal jeg i gang med at lave nye programmer til jer, ny bog, så vi kan få noget at komme i gang med. Skulle I have brug for min hjælp i løbet af sommerferien, så skriv en sms, så finder vi en løsning.

 

God sommer til jer alle.

Mange hilsner

Anne

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65