Hej derude alle sammen

Der er lagt videoer op på Facebook i gruppen "Anne Eriksen - Bevægelse og Afspænding". Her skal du anmode om at blive ven. Du kan kun komme i gruppen hvis du er kursist hos mig🙂. Øverste på FB siden kan du klikke på "billeder", så får du alle videoer frem. 

God arbejdslyst

 

 

ude-træning aflyst på grund af nye restriktioner 

30. december 2020

Kære Alle

Året 2020 er ved at gå på hæld. Det har været et noget anderledes år end dem jeg ellers har prøvet. Nedlukning af flere gange, andre måder at gøre tingene på, meget afspritning, og hele tiden omstillingsparat. I har været med hele tiden og taget godt imod alle de forandringer der har været, og som sikkert kommer til at vare et stykke tid ind i det nye år. Og snart er det vel, for nogen af jer, også jeres tur til at blive vaccineret.

Der har heldigvis ikke været mange af jer der har haft corona, heldigvis for det. I har været gode til at passe på jer selv og det skal I blive ved med. Vi skal også I det nye år passer godt på hinanden, holde afstand og spritte af.

Frem til d. 17. januar 2021 er jeg stadig lukket ned både på undervisningsdelen og behandlingsdelen. I midten af januar vil retningslinjerne igen blive revideret og vi må se hvad der så sker.

Indtil da vil jeg lave udetræning, sådan som jeg har gjort et par gange, og man kan holde sig orienteret på hjemmesiden www.anneeriksen.dk. Og man kan stadig bruge facebook siden Anne Eriksen – Bevægelse og afspænding til hjemmetræning. Måske der også kommer nye videoer.

Hvad det nye år bringer ved vi ikke, men at vi ses igen, det ved vi, på en eller anden måde.

Rigtigt godt nytår og tak for det gamle

Anne

 

 

 

 

13. december 2020

Så der ude-træning, se under "korte kurser"🙂

 

 

 

 

 

10. december 2020

På Pressetmødet idag lukker man nu hele Sjælland ned. Det betyder at jeg fra fredag d. 11. december kl. 16 lukker ned til efter jul og nytår.

Følg med her på siden for mere information.

 

 

16. november 2020

så er der 2 nye yoga hold:

- torsdag kl.  17-18.30

- lørdag kl. 9.30-11.00

forløbig frem til jul

 

 

10. november 2020

Jeg er testet negativ, og herrene starter med yoga her til eftermiddag. Og så videre derudaf resten af ugen.

 

9. november 2020

I går søndag blev jeg testet for corona, da en på yoga holdet i Kalundborg er testet positiv. Jeg venter på test-svar. 

Jeg har aflyst undervisning og anden arbejde mm indtil jeg har fået svar på testen. Jeg sender sms til de hold jeg aflyser. Mandags holdene har modtaget besked.

Jeg bruger tiden på at sende mail til de hold, som vil blive berørt af mit nye lørdags hold, så glæd mig til mail 🙂, hvis du ikke får nogen mail, er det fordi dit hold har det antal deltagere der må være, eller at der er styr på det. 

 

7. november 2020

Fra og med lørdag d. 21. november kommer der et lørdags hold også, til at dække yoga undervisningen i disse corana tider. 

Torsdag holdet er kommet godt igang med god stemning og arbejdsflid🙂

Jeg vil bruge næste uge, på at få styr på lørdagsholdet, og nogle har allerede meldt sig, så dejligt.

Husk at dette jo kun gælder, til vi kan komme tilbage til vores normale tider og hold 🙂

 

 

25. oktober 2020

Jeg har nu oprettet et hold torsdag kl. 17 til at tage toppen af de andre hold, så vi nu er 10 på hvert hold. Og de fleste jeg har kontaktet har givet besked. Ses torsdag kl. 17 🙂

Der er sendt mail til Raklev holdene og Rørby holdet, og jeg har stor tiltro til at det hele lykkedes.🙂

Kontakt med endelig, hvis du er i tvivl 

 

24. oktober 2020

Jeg vil oprette et hold mere torsdag kl. 17, til at tage toppen af de hold hvor der er 12 deltagere, eller rykke rundt så alle kan være med. Jeg kontakter jer for at få tingene til at lade sig gøre.

I Raklev og Rørby, skal jeg lige tale med Tove, inden vi kan finde en løsning. I vil høre nærmere, og evt. modtage en mail.

God weekend, du er stadig velkommen til at kontakte mig :-)

 

 

23. oktober 2020

Kære Kursister

Så kommer vi igen under restriktioner vedr. corona. Jeg vil bruge weekenden på at finde løsninger for de forskellige hold. Der er flere hold som sagtens kan forsætte som de er nu, og jeg ser på hvad der evt. kan gøres. Har I gode foreslag så skriv/ring, jeg er på telefonen og ved computeren, også hvis du kan vil snakke og måske føler dig usikker.

KH Anne

 

 

7. august 2020

Mandag d. 10 august 2020 starter jeg undervisning på herhjemme på Almager. Alle hold starter i uge 33, se evt. under hold.

I skal alle medbringe eget yoga måtte mm. Der er stadig corona, og den bedste måde at beskytte sig på, er at have sit eget udstyr. Jeg har lavet programmerne, så I holder jer på jeres egen måtte, hvis der skal bruges udstyr, har det ligget i karantæne og kommer det igen efter brug. Der kommer flere ting, men det snakker vi om på hvert hold. 

Jeg glæder mig til vi ses og kan arbejde sammen igen.

 

 

 

 

19. juli 2020

"Hold" siden er nu rettet til for start i uge 33🙂

På herre holdet kommer I når I har tid igen. Så nogen starter i uge 33, og andre kommer lidt senere🙂

Som det ser ud nu, er der ledige pladser på torsdag holdet kl.9.30 og fredag kl.9.

 

 

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65